Premieră la Târgul de Turism Vacanța. Complexul Muzeal de Științe ale Naturii își prezintă oferta

Delfinariul Constanța la Târgul de Turism "Vacanța" 2017
Delfinariul Constanța la Târgul de Turism "Vacanța" 2017

Ediția de primăvară a Târgului de Turism de la malul mării are un oaspete special. Complexul Muzeal de Științe ale Naturii a fost prezent pentru prima dată cu un stand la acest eveniment.

Cel mai mare Târg de profil are loc între 10 și 12 martie la centrul comercial VIVO Constanța. Pe o suprafaț de 130mp, peste 25 de expozanți au prezentat turiștilor destinații pentru vacanța de vară, dar și oferte pentru petrecerea sărbătorilor pascale.

Turiștii care trec pe la standul CMSN află despre spectacolele de la Delfinariul Constanța, evenimentele care au loc la Planetariu sau la Observatorul Astronomic și programul Expoziției de Păsări Exotice. Totodată, cei mici pot să învețe despre animalele domestice și sălbatice care trăiesc la Microrezervația Constanța, precum și despre speciile de pești de la Acvariu.

Delfinariul Constanța la Târgul de Turism "Vacanța" 2017
Delfinariul Constanța la Târgul de Turism “Vacanța” 2017

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*