FOTO Toate secțiile Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța vor fi deschise marți, de Ziua Internațională a Copiilor

Conducerea Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța anunță că marți, 1 iunie, de Ziua Internațională a Copiilor, toate secțiile vor fi deschise publicului.

Astfel, acestea vor funcționa după următorul program:

  • Delfinariu: Demonstrații la orele 11.00, 15.00, 17.00 și, suplimentar, o demonstrație va avea loc la ora 13.00 daca va fi cazul;
  • Microrezervația program de vizitare: 10.00 – 18.00;
  • Planetariu demonstrații la 11.45, 13.00, 14.15, 15.30, și respectiv 17.00;
  • Acvariu 09.30 – 19.00 (ultimul bilet se emite la ora 18.30 ).

În cadrul secțiilor Delfinariu și Acvariu, se va desfășura pe pagina de Facebook, un concurs cu întrebări tematice. Primele 10 răspunsuri corecte vor fi premiate cu Acces Gratuit pentru copilul câștigător însoțit de un adult, la toate secțiile complexului.

La Acvariu, se va organiza o expoziție temporară cu tematică marină, desenele fiind aduse de copiii vizitatori.

La Delfinariu, se va organiza o galerie foto cu tematică marină, fotografiile fiind aduse de copii vizitatori. De asemenea copiii prezenți la demonstrația de la ora 11.00 vor putea participa după vizionarea delfinilor la un atelier interactiv în care vor putea realiza animale marine din deșeuri de plastic, urmând a fi expuse în holul delfinariului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*