„Săptămâna Porților Deschise” la Universitatea Maritimă din Constanța

Sediul UMC - Universitatea Maritima Constanta. FOTO Catalin Schipor

Universitatea Maritimă din Constanța organizează, în perioada 23 – 27 mai, „Săptămâna Porților Deschise”, manifestare ce face parte din campania anuală de promovare a ofertei educaționale a instituției de învățământ superior.

În această perioadă, elevii liceelor constănțene și din județele învecinate, vor avea ocazia să viziteze puncte de interes pentru viața de viitor student: săli de curs, laboratoare, simulatoare, dar și să dialogheze cu profesorii universității.

Studenți și cadre didactice din UMC vor furniza celor interesați, informații despre oferta educațională a celor două facultăți și, de asemenea, le vor oferi acestora mai multe detalii despre perspectivele și oportunitățile de carieră în domeniul maritim.

Participanții vor avea la dispoziție o gamă largă de materiale informative despre disciplinele specifice fiecărui program de studii din cadrul universității și informații legate de admiterea în învățământul superior.

Cei care doresc să participe la acest eveniment, sunt invitați să se înscrie pe site-ul universității sau să ne contacteze la numărul de telefon 0241/664.740.

Totodată, pe 27 mai 2022, 40 de elevi și studenți dornici să deprindă arta navigației sunt invitați să participe la cea de-a patra ediție a concursului „Căpitan pe nava viitorului!”, finanțat de Ministerul Educației. În cadrul acestui program, cei înscriși vor putea descoperi tainele profesiei de căpitan, vor putea afla cum să conducă o navă în diferite situații și cum să coordoneze un întreg echipaj. La finalul competiției, concurenții vor primi certificate de participare, premii și diplome „Căpitan pe nava viitorului!”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*