Sancțiuni în valoare de peste 14.000 de lei aplicate, în week-end, de jandarmii constănțeni

Sancţiuni de peste 14.000 lei aplicate de jandarmii constănţeni. FOTO IJJ Constanța
Sancţiuni de peste 14.000 lei aplicate de jandarmii constănţeni. FOTO IJJ Constanța

Peste 300 de jandarmi au fost la datorie la sfârșitul săptămânii trecute, acționând zilnic în cooperare cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale de natură penală sau contravențională.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, în timpul misiunilor executate în perioada 19 – 21 iunie au fost aplicate 34 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 14.000 de lei, pentru fapte precum adresarea de injurii și amenințări, tulburarea liniștii publice, consum de alcool în locuri publice, transport de material lemnos fără documente legale, apelarea în mod repetat la mila publicului de către o persoană aptă de muncă, nepurtarea măștii de protecție, nesupravegherea câinilor periculoși.

„Reamintim tuturor cetățenilor faptul că pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență – 112 sau pot sesiza cel mai apropiat echipaj de jandarmerie, atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau sunt martori la săvârșirea unor astfel de fapte”, au transmis reprezentanți IJJ Constanța.

În aceeași perioadă, militarii au fost angrenați și în misiuni de pază și protecție instituțională la obiectivele din competență, fiind prezenți și în zona centrului de carantină de la Sanatoriul Techirghiol și în zona Spitalului de Boli Infecțioase Constanța.

Totodată, în week-end, jandarmii au asigurat măsurile de ordine publică la evenimentele cultural artistice ce au fost organizate în fața Teatrului Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” din Constanța și în Piața Monumentului Eroilor din Techirghiol.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*