FOTO VIDEO Cai putere în parcarea Maritimo. Salonul auto aduce la Constanța cele mai invidiate mașini ale momentului

BMW i8 la Salonul Auto Maritimo. FOTO Adrian Boioglu
BMW i8 la Salonul Auto Maritimo. FOTO Adrian Boioglu

Vrei să vezi un BMW i8 de 200.000 Euro? Dar să te urci la volanului unui Volvo XC90 Excellence? Dealerii auto din Constanța au venit în acest weekend la Maritimo. Parcarea centrului comercial s-a transformat pentru trei zile într-un salon auto în care caii putere își așteaptă cumpărătorii sau vizitatorii.

Ce poți să vezi sau să conduci? De la Peugeot 208 la Mercedes-Benz clasa E, sau cei 455 cai putere ai lui S 500 cabrio. Ford Edge și noul Hyunday Elantra sunt și ele prezente.

Pasionații de automobile pot afla mai multe despre Skoda Kodiaq, modelul care va fi lansat sâmbătă la Salonul Auto de la Berlin.

Exclusiv Auto participă la Salonul Auto Maritimo cu 50 de mașini și 20 de modele de test drive. Noul Hyunday Elantra, Jaguar F-Pace, dar și noile Volvo S90 și XC90 Excellence sunt în parcarea centrului comercial. Invitatul standului Exclusiv Auto este Ilinca Vandici.

Expocar prezintă atât noul Opel Astra, mașina anului 2016 în România, dar și vehiculele comerciale Opel Combo, Vivaro și Movano.

Salonul Auto Martitimo este deschis până pe 4 septembrie. Participă la el Autocomo, Avia Motors, Bavaria Motors, Darius Motors, Exclusiv Auto, Expocar, Motorex, Motor Expert, Rent Car Service și Ţiriac Auto.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*