Atenție, șoferi: se reabilitează infrastructura rutieră în mai multe zone din Constanța!

Se reabilitează infrastructura rutieră în mai multe zone din oraș. FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța, prin SC Confort Urban, continuă programul de modernizare a tramei stradale din cartierele orașului.

Astfel, luni, 26 iulie, și marți, 27 iulie, au loc lucrări de asfaltare a carosabilului pe aleile Cameliei și Pictor Nicolae Tonitza din zona Dacia, traficul rutier fiind restricționat total, în intervalul orar 07.30 – 15.30.

În cartierul Abator, au fost demarate lucrările de recondiționare  a carosabilului pe străzile Dunării și Frigului. Echipele administratorului drumului public intervin astăzi cu utilaje pentru decopertarea carosabilului, circulația autovehiculelor fiind restricționată parțial, până la ora 15.30. Lucrările vor continua toată săptămâna, cu același regim de restricții de trafic rutier, în intervalul orar 07.30 – 15.30.

Conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil pentru a evita ridicarea autovehiculelor. De asemenea, participanții la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulație şi semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenție sporită în zonele în care se reabilitează infrastructura rutieră.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*