Saivan de oi din Ostrov, distrus într-un incendiu. Au ars 200 de oi, sute de baloți de paie și 3 tone de cereale

Saivan de oi din Ostrov, distrus într-un incendiu. FOTO ISU Constanța

Un saivan de oi din Ostrov a fost distrus într-un incendiu. Au ars 200 de oi, sute de baloți de paie și 3 tone de cereale.

“Noaptea trecută, după ora 21, pompierii militari au fost solicitați să intervină la un incendiu la un saivan de oi în Ostrov (spre Esechioi). Au fost alocate 3 autospeciale de stingere și 1 SMURD B2, iar Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Ostrov a venit în sprijin cu autocisterna. Incendiul a fost lichidat la ora 03.43” – ISU Constanța.

Au ars acoperișul adăpostului de animale pe o suprafață de 1500 mp și 10 porci, 200 oi, 600 baloți paie, 3 tone cereale.

Până la ajungerea echipajelor ISU la fața locului, au fost salvate: 400 de oi, 50 capre.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*