Depistat cu un certificat fals de vaccinare, la PTF Vama Veche

PTF Vama Veche. FOTO Adrian Boioglu

Un cetățean român a fost depistat de polițiștii de frontieră de la Vama Veche având asupra sa un certificat fals de vaccinare. De asemenea, doi cetățeni ucrainieni au fost depistați la Isaccea, în timp ce încercau să intre în România cu testa false COVID.

“În activitatea desfășurata de polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă,  începând cu data de 1 iulie, până în prezent  au fost constatate 3 infracțiuni de fals și uz de fals, în care au fost implicați  doi cetățeni ucrainieni și un cetățean român, care au prezentat la intrarea în țară, polițiștilor de frontieră și reprezentanților D.S.P., certificate de vaccinare/testare false”, a anunțat Garda de Coastă.

Astfel, este vorba de un cetățean român, în vârstă de 58 de ani, care a vrut să intre în țară pe la PTF Vama Veche, având un certificat fals de vaccinare.

De asemenea, doi cetățeni din Ucraina, de 32 de ani, respectiv 29 de ani, au prezentat teste false COVID încercând să intre în România pe la Isacces. Ulterior, ei au renunțat să mai vină în România.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*