Rudele pacienților internați cu COVID-19 la Spitalul Județean vor avea un număr de telefon la care se pot interesa de starea de sănătate a acestora

Rudele pacienților internați cu COVID-19 la Spitalul Județean vor avea un număr de telefon la care se pot interesa de starea de sănătate a acestora

Începând din această săptămână, Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța vine în sprijinul pacienților diagnosticați cu SARS CoV-2 și al aparținătorilor desemnați ai acestora, cu o linie telefonică separată la care pot fi solicitate informații despre starea generală de sănătate a acestor pacienți.

Conducerea SCJU a recurs la această soluție pentru a facilita comunicarea cu aparținătorii, având în vedere faptul că timpul personalului medical este alocat în primul rând consultațiilor și tratamentului pacienților infectați cu noul coronavirus, și apoi comunicării cu aparținătorii.

Astfel, pacientul poate desemna o singură persoană căreia i se pot comunica datele cu privire la starea sa de sănătate. Aparținătorii desemnați de către pacienți pot cere informații la nr. 0736/603.824 zilnic, între orele 10.00 – 13.00. Solicitările vor fi centralizate și, ulterior, aparținătorii vor fi contactați de către personalul abilitat și vor primi informații.

„Rugăm familiile pacienților internați să înțeleagă și să respecte această decizie. Linia 0736/603.824 este dedicată exclusiv aparținătorilor desemnați ai pacienților diagnosticați cu COVID-19 iar preluarea apelurilor se face zilnic în intervalul orar 10.00 – 13.00”, au precizat reprezentanții spitalului.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*