Restricții de trafic rutier în mai multe zone din orașul Constanța

Strada Meșterul Manole. FOTO primăria Constanța

Primăria Constanța introduce restricții de trafic rutier pe mai multe artere din oraș, unde vor fi executate lucrări de reabilitare a tramei stradale.

Astfel, zona carosabilă aferentă străzii Prof. Dr. Gheorghe Marinescu intră de luni, 15 noiembrie, în reabilitare. Echipele administratorului drumului public intervin cu utilaje pentru decopertarea carosabilului, pe tronsonul delimitat de aleea Satelit și Șoseaua din Vii, traficul rutier fiind restricționat parțial, până la ora 16.00.

Lucrările vor continua toată săptămâna, până la intersecția cu strada Vârful Cu Dor, cu aceleași restricții de trafic rutier. Ulterior, carosabilul decapat va fi recondiționat cu asfalt.

Marți, 16 noiembrie, se va asfalta carosabilul pe strada Meșterul Manole, între strada Progresului și strada Sergent Nicolae Grindeanu, motiv pentru care traficul rutier va fi restricționat total între orele 08.00 – 16.00.

Conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil, pentru a evita ridicarea autovehiculelor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*