Razie a polițiștilor constănțeni în Năvodari și Cogealac

Razie a polițiștilor constănțeni. FOTO: IPJ Constanța

Polițiștii din Năvodari și cei ai Secției 5 Rurală Cogealac au desfășurat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, o razie în vederea menținerii ordinii și liniștii publice și prevenirii accidentelor rutiere.

Potrivit IPJ Constanța, cu această ocazie, au fost legitimate peste 100 de persoane, au fost verificate aproximativ 90 de vehicule și 9 locații publice.

„În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 18 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 14.000 de lei, dintre care 13 la OUG 195/2002 și cinci la Legea 61/1991. Totodată, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

La razie au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și un polițist local din cadrul Poliției Locale Năvodari.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*