Restricții de parcare în două zone din cartierul Tomis III din Constanța

Restricții de parcare în Tomis III. FOTO Primăria Constanța

SC Confort Urban SRL a impus o serie de restricții de parcare în cartierul Tomis III pentru buna desfăşurare a lucrărilor de asfaltare care vor avea loc miercuri, 05 mai, în pe strada Soveja, în zona blocului O6 și pe bulevardul Tomis, în dreptul blocului M4.

Potrivit Primăriei Constanța, intervențiile au fost anunțate în timp util, iar echipele SC Confort Urban SRL au distribuit materiale informative pentru a semnala lucrările edilitare.

Pe strada Soveja se va asfalta aleea de acces aferentă blocului O6 și spațiul destinat parcării autovehiculelor. Amplasamentul a fost construit de la zero. În etapa premergătoare asfaltării s-a reabilitat infrastructura terenului prin lucrări de excavare și compactare și au fost montate bordurile care vor delimita noile locuri de parcare.

De asemenea, echipele administratorului drumului public vor interveni miercuri, 05 mai, cu utilaje de asfaltare pe bulevardul Tomis, în zona blocului M4, unde suprafața carosabilă va fi recondiționată.

Restricții de parcare în Tomis III. FOTO Primăria Constanța

„Facem apel către conducătorii auto să nu staționeze autovehiculele în zonele în care se asfaltează pentru a evita ridicarea mașinilor”, spun reprezentanții Primăriei Constanța.

De asemenea, participanții la trafic sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulaţie şi semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*