Restricții de circulație pentru sâmbătă în zona plajei Modern

Autobuz RATC
Autobuz RATC

Primăria Municipiului Constanța vă invită să participați la evenimentul „Fortza ZU“ ce va avea loc pe plaja Modern, sâmbătă începând cu ora 16:00, într-o atmosferă incendiară, alături de cei mai renumiți artiști ai României.

Pentru realizarea accesului în condiții de siguranță a tuturor participanților la eveniment, circulația autovehiculelor către plaja Modern va fi restricționată și dirijată etapizat, în funcție de gradul de ocupare a locurilor de parcare existente, după cum urmează:
– Intersecția aleea Lebedei cu str. Remus Opreanu (intrarea în Portul Tomis);
– Poarta 1 – str. Thermele Romane (se va permite parcarea pe prima bandă de mers de la Poarta 1 către Poarta 2);
– Poarta 2 – intersecția str. Traian cu str. Thermele Romane.

Cei care vor participa la eveniment sunt invitați să folosească parcările de la Poarta 1, Poarta 2, Judecătorie, Portul Tomis și spațiile de parcare adiacente zonei pensinsulare.

Pentru a facilita accesul participanților la eveniment RATC va prelungi programul de transport până la ora 24:00 pe următoarele trasee astfel:
– Linia 2-43 – 4 autobuze – circulă la interval de 22 de minute,
– Linia 5-40 – 4 autobuze – circulă la interval de 22 de minute,
– Linia 44 – 3 autobuze – circulă la interval de 20 minute,
– Linia 48 – 3 autobuze – circulă la interval de 15 minute,
– Linia 51 – 2 autobuze – circulă la interval de 22 minute,
– Linia 101C – 3 autobuze – circulă la interval de 20 minute,
– Linia 102 – 4 autobuze – circulă la interval de 15 minute.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*