Apa oprită în Km 5 din Constanța. RAJA înlocuiește o conductă avariată

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Pentru remedierea unei avarii la conducta de 400 mm de pe Soseaua Mangaliei din municipiul Constanta, SC RAJA SA este nevoita sa intrerupa furnizarea apei potabile astazi, 20 iulie 2016, in intervalul orar 17,30 – 21,00.
Sunt afectati consumatorii din perimetrul delimitat de b-dul Aurel Vlaicu – str. Soseaua Mangaliei – str. Pandurului – str. Mesterul Manole – b-dul Aurel Vlaicu, precum si cei alimentati prin punctele termice din zona numerele 91, 92 si 93. Lucrarile de reperatii constau in inlocuirea unui tronson din conducta avariata, dar si in montarea unei vane.

“Ne cerem scuze fata de abonatii afectati de aceasta avarie si ii asiguram ca echipele noastre de interventie vor face tot posibilul pentru remedierea situatiei si reluarea furnizarii apei potabile in cel mai scurt timp. “, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*