Restricții de circulație pe bulevardul Tomis din Constanța pentru o serie de manifestări sportive

bulevardul tomis constanta

Bulevardul Tomis este gazda unor activități sportive în cadrul proiectului „Săptămâna Europeană a Sportului 2022- BE ACTIVE”. În vederea asigurării unui climat de siguranță și a desfășurării în bune condiții a evenimentelor sportive se vor institui măsuri/restricții de circulație.

Astfel, potrivit Primăriei Constanța, până pe 1 octombrie, ora 03.00 se interzice circulația autovehiculelor pe bulevardul Tomis între bulevardul Ferdinand și strada Traian. De asemenea, se interzice circulația rutieră pe strada Dragoș Vodă, între strada Ecaterina Varga și Bulevardul Tomis.

În „Săptămâna Europeană a Sportului 2022- BE ACTIVE”, iubitorii de mișcare sunt invitați să facă sport. Oricine poate participa la activitățile pe care #BeActive 2022 le derulează în această ediție.

Activitățile sunt organizate de CSM Constanța, cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*