Restricții de circulație impuse în zona podului de la Ovidiu după ce acesta a intrat în reparații

Restricții de circulație impuse în zona podului de la Ovidiu. FOTO: DRDP Constanța

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța a anunțat că, începând cu data de 1 februarie, au fost instituite restricții de circulație în vederea executării lucrărilor de reabilitare a Podului Ovidiu, situat pe drumul național DN 2A, la km 196+739.

Astfel, traficul rutier se va restricționa pe o cale de rulare. Se va circula pe celălalt sens de mers, în ambele direcții, pe câte o bandă.

Restricțiile vor fi menținute până în data de 31 mai 2023.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*