Se reabilitează carosabilul pe strada Vasile Lupu: circulația autovehiculelor a fost restricționată parțial

Se reabilitează carosabilul pe strada Vasile Lupu. FOTO: Primăria Constanța

Echipele Confort Urban acționează joi, 22 septembrie, cu utilaje pentru frezarea zonei carosabile pe strada Vasile Lupu, între strada Mircea Cel Bătrân și bulevardul Mamaia.

Carosabilul este decopertat pentru a fi recondiționat cu asfalt. Pentru buna desfășurare a lucrărilor, circulația autovehiculelor este restricționată parțial, până la ora 16.00. Lucrările vor continua vineri și luni, cu aceleași restricții de trafic rutier, în intervalul orar 07.30 – 16.00.

De asemenea, constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Participanții la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulație şi semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenție sporită în zona în care se efectuează lucrări.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*