Reluarea furnizării de apă în Valu lui Traian va fi reluată, treptat, începând cu ora 20.00

Atenție, se oprește apa!

Locuitorii din Valu lui Traian se confruntă cu o întrerupere temporară a furnizării apei potabile din cauza unor lucrări complexe de racordare a unei conducte noi. Lucrările vizează conexiunea unei conducte cu diametrul de 110 mm, de pe strada Valea Seacă, la rețeaua de alimentare cu apă existentă de pe strada Mehmet Niyazi din localitate.

Potrivit RAJA, din cauza complexității operațiunilor necesare pentru realizarea racordului, perioada de întrerupere a furnizării apei va trebui prelungită. Conform estimărilor, reluarea furnizării apei către toți abonații afectați este preconizată să aibă loc în jurul orei 20.00. Această întârziere se datorează timpului necesar pentru umplerea și presurizarea rețelei de apă după finalizarea lucrărilor.

În această perioadă, consumatorii de pe străzile Valea Seacă, Mehmet Niyazi, Bisericii, Plugarilor, Negip Fazal, Canalului și Prieteniei vor rămâne fără acces la apă potabilă. Echipele de intervenție ale RAJA depun eforturi pentru a finaliza intervențiile cât mai operativ și pentru a restabili furnizarea normală a apei potabile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*