Încărcătoare de telefon contrafăcute, de aproape jumătate de milion de lei, confiscate de polițiștii de Transporturi Maritime

Încărcătoare de telefon contrafăcute, confiscate de polițiștii de Transporturi. Maritime

Poliţiştii de la Transporturi Maritime au ridicat, în vederea indisponibilizării, 3.000 de accesorii pentru telefon (kituri de încărcări), mărfuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 450.000 de lei.

Potrivit Poliției Județene Constanța, în cursul zilei de vineri, 4 februarie, poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, împreună cu specialiști din cadrul Biroului Vamal Constanţa Sud, au verificat, în Portul Constanţa Sud Agigea, un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială din București.

În urma controlului containerului, poliţiştii au descoperit 3.000 de kituri pentru încărcarea telefonului mobil, mărfuri susceptibile a fi contrafăcute. Bunurile, în valoare de aproximativ 450.000 de lei de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de punere în circulație de mărfuri contrafăcute. Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*