Concert Marius Mihalache band, sâmbătă, la festivalul „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin”

„Seri de Teatru și Muzică la Pontul Euxin”, revine la Constanța cu ediția a IV-a

Festivalul „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin”, ediția a III-a, se apropie de final. Publicul este invitat și sâmbătă, 28 august, în zona Amfiteatru din Parcul Tăbăcărie, pentru a se bucura de o seară de neuitat.

În penultima zi a evenimentului, de la ora 21.00, pe scenă va urca… Săftița. Acesta este numele concertului cu care Marius Mihalache, frumoasa sa soție, Arabela Nicolau și band-ul lor se vor prezenta în fața publicului constănțean. „Săftița” se numește și piesa pe care a compus-o Marius Mihalache, pe versurile Arabelei Nicolau, pentru a celebra nașterea fetiței lor, Emily.

Concertul a fost susținut și la ediția 2020 a „Serilor de teatru la Pontul Euxin” bucurându-se de mult succes.

Intrarea este liberă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*