Concert Marius Mihalache band, sâmbătă, la festivalul „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin”

Concert Marius Mihalache band, sâmbătă, la festivalul „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin”

Festivalul „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin”, ediția a III-a, se apropie de final. Publicul este invitat și sâmbătă, 28 august, în zona Amfiteatru din Parcul Tăbăcărie, pentru a se bucura de o seară de neuitat.

În penultima zi a evenimentului, de la ora 21.00, pe scenă va urca… Săftița. Acesta este numele concertului cu care Marius Mihalache, frumoasa sa soție, Arabela Nicolau și band-ul lor se vor prezenta în fața publicului constănțean. „Săftița” se numește și piesa pe care a compus-o Marius Mihalache, pe versurile Arabelei Nicolau, pentru a celebra nașterea fetiței lor, Emily.

Concertul a fost susținut și la ediția 2020 a „Serilor de teatru la Pontul Euxin” bucurându-se de mult succes.

Intrarea este liberă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*