Regulamentul privind serviciul de taximetrie în municipiul Constanța, supus consultării publice

Regulamentul privind serviciul de taximetrie în municipiul Constanța, supus consultării publice. FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța a supus consultării publice Regulamentul privind organizarea și executarea serviciului de transport în regim de taxi în municipiu.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat:

  • la sediul primăriei municipiului Constanța din strada Ștefan Mihăileanu nr. 10 – Serviciul Management Drumuri și Transport Public;
  • pe site-ul oficial la adresa www.primaria-constanta.ro, la secțiunea “De interes public/ Transparență decizională pe Legea 52/2003”, începând cu data de 10.03.2021, pentru o perioadă de 30 de zile lucrătoare.

„Așteptăm propunerile, sugestiile sau opiniile dvs. privind acest proiect până pe data de 20 martie”, au transmis reprezentanții instituției.

Propunerile pot fi trimise în scris:

Materialele transmise trebuie să poarte mențiunea: “Recomandare la proiectul pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea și executarea serviciului de transport în regim de taxi în municipiul Constanța”.

Informații suplimentare pot fi obținute la numerele de telefon 0241/485890, 0241/488169.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*