Dezbatere publică pe tema serviciului de salubritate organizată de Primăria Medgidia

sediul primaria medgidia
Primăria Medgidia

Primăria Municipiului Medgidia organizează joi, 20 octombrie, începând cu ora 09.00, în sala de ședințe a instituției, o dezbatere publică cu privire la proiectul de hotărâre privind aprobarea delegării gestiunii serviciului de salubrizare al municipiului Medgidia.

Proiectul de hotărâre și documentația aferentă au fost afișate pe site-ul Primăriei Municipiului Medgidia și pot fi consultate accesând linkul următor: https://primaria-medgidia.ro/2022/10/12/consultare-publica-delegarea-gestiunii-serviciului-de-salubrizare/.

Dezbaterea publică este deschisă participării tuturor cetățenilor și oricăror grupuri interesate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*