Primăria Comana organizează licitație pentru concesionarea unui teren în intravilanul localității

Primăria Comana. FOTO Paul Alexe

Primăria Comana organizează o licitație publică pentru concesionare unui teren în suprafață de 2.693 metri pătrați, proprietatea privată a comunei, situat în intravilanul localității, în zona Agromec. Concesionarea se face conform art. 302-331 din OUG. 57/2019, și conform Hotărârii Consiliului Local 58/30.07.2021.

Documentația de atribuire se regăsește în caietul de sarcini, iar persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire, la cerere, de Ia sediul Primăriei Comana. Costul unui exemplar este de 100 de lei, sumă ce se achită, la ridicare, la Casieria instituției.

Data limită de depunere a ofertelor este 31 august, ora 09.00, acestea urmând să fie depuse, într-un singur exemplar aflat în plic sigilat, la Primăria Comunei Comana, strada Primăverii nr, 13, secretariat.

Ofertele vor fi deschise în ședință publică, în data de 31 august, la ora 10.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*