“Regatul de gheață” – spectacol de teatru inspirat de animația “Frozen” – la Casa de Cultură din Cernavodă

"Regatul de gheață" la Cernavodă
"Regatul de gheață" la Cernavodă

“Regatul de Gheață”, o piesă de teatru de păpusi, după celebrul film de animație Disney, Frozen, va fi pus pe scena Casei de Cultură “I. D. Chirescu” din Cernavodă duminică 14 mai ora 11.00.

Trupa Suflețel îi invită pe cei mici și pe cei mari la o poveste despre forța trăirilor interioare, ce ne dovedește că un strop de dragoste adevarată poate topi chiar și o inimă inghetată! O poveste despre puterea sentimentelor! Pe de o parte iubirea, dragostea, forța de a depăși totul, pe de altă parte frica, mânia, neputința de a ține în frâu furtuna sufletului. Ce forțe ascunde iubirea? Cum arată iubirea adevărată?

Prețul unui bilet este 12 lei și poate fi cumpărat de la Casa de Cultură Cernavodă. Biletele pot fi achiziționate și în ziua evenimentului în limita locurilor disponibile. Pentru o bună organizare, spectatorii sunt rugați să se prezinte cu 30 de minute mai devreme.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*