Rectificări ale bugetului Clubului Sportiv și Spitalului Municipal Medgidia – aprobate în ședință extraordinară

Primăria Municipiului Medgidia a găzduit ședința extraordinară a Consiliului Local Municipal, care a avut pe ordinea de zi patru proiecte de hotărâre. Acestea au fost votate de toți cei zece consilieri prezenți la ședință. Primele două proiecte de pe ordinea de zi au vizat rectificări ale bugetelor locale de venituri și cheltuieli ale Clubului Sportiv Medgidia, respectiv ale Spitalului Municipal Medgidia.

“Atât Clubul Sportiv cât și Spitalul Municipal au sumele necesare pentru a-și desfășura activtatea în condiții civilizate. Deși s-au făcut calcule și prevederi la început de an, pe parcurs apar noi situații financiare și cheltuieli care nu au cum să fie prevăzute, astfel fiind necesare aceste rectificări”, a precizat primarul Valentin Vrabie.

Pentru Clubul Sportiv Medgidia, rectificarea prevede și direcționarea unor sume pentru achiziționarea unui microbuz necesar deplasărilor echipei feminine de volei calificată în prima ligă din România, la meciurile din țară. În ceea ce privește Spitalul Municipal, se vor aloca 1,8 milioane lei pentru asigurarea cofinanțării unui proiect de 3 milioane de euro – constând în dotarea unității spitalicești și un milion de lei pentru funcționarea spitalului în ultimele luni ale anului.

Celelalte proiecte aprobate în ședința extraordianară au fost: Actualizarea devizului și a indicatorilor tehnico-economici ai investiției ,,Construire creșă în municipiul Medgidia, județul Constanța” și Nominalizarea unor reprezentanți ai Consiliului local Medgidia în Consiliul de administrație al Spitalului Municipal Medgidia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*