Răzvan Filipescu (PRO România): “Este incredibilă ipocrizia liderilor PSD care promit acum, în campanie, exact ce puteau face și n-au făcut cât au fost la putere!”

Răzvan Filipescu. FOTO: https://www.facebook.com/razvanfilipescuoficial

Constănțeanul Răzvan Filipescu, fost candidat la șefia Consiliului Județean și actual candidat PRO România pentru Senat, condamnă ipocrizia liderilor PSD Constanța care promit în continuare că vor face exact proiectele pe care le-a conceput echipa PRO România, tocmai pentru că PSD nu le-a făcut cât timp a fost la conducerea județului.

“Este incredibilă ipocrizia candidaților PSD la Parlamentul României care spun că se vor lupta pentru proiectele pe care le puteau face, dar pentru care n-au ridicat un deget cât au fost la putere. De exemplu, Spitalul de Pediatrie, pentru care noi, echipa PRO România, am făcut inclusiv proiectare, calcule financiare și am identificat surse de finanțare. La fel și cu protejarea fermierilor afectați de secetă și cea a reabilitării sistemului de irigații, unde am făcut apel către toți parlamentarii, dar nu am găsit atunci susținere. Acești candidați care vin acum cu promisiuni ar trebui să-și amintească cel puțin că puteau să inițieze demersurile pentru aceste proiecte, mai ales când aveau și guvernul lor, dar și conducerea județului. Au avut puterea, ani la rând, deci ar trebui să explice mai întâi de ce nu există deja acest spital, de ce nu avem încă irigații, iar lista ar putea continua cu toate oportunitățile de finanțare pe care le-au pierdut, în toți acești ani”, spune Răzvan Filipescu.

 

Comandat de Partidul PRO România Filiala Constanța; Executat de SC CityVision Media SRL – portal: www.ctnews.ro; Cod mandatar financiar: 11200008

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*