CTnews TV: Mircea Dobre, candidat Pro România Constanța la Camera Deputaților: ”Pe 6 decembrie, românii au de ales viitorul premier între Victor Ponta, Dacian Cioloș, Marcel Ciolacu sau Sorin Grindeanu și eternul Ludovic Orban”

Mircea Titus Dobre în emisiune la CTnews TV

Pro România a fost primul partid care și-a anunțat candidatul pentru funcția de viitor premier al României în persoana lui Victor Ponta. Invitat în studioul Constanța News Tv, Mircea Dobre a reamintit faptul că și în timpul crizei social-economice ce a urmat anului 2008, România a reușit tot cu Ponta premier să traverseze perioada dificilă.

Deputat constănțean din anul 2012, reconfimat în funcție în 2016, Dobre candidează pentru un nou mandat la alegerile din 6 decembrie. Parlamentarul a explicat că programul de guvernare propus de Pro România are câteva măsuri esențiale pentru a reuși să readucă țara pe un curs aliniat altor state din Europa care se pregătesc deja pentru 2021.

Dobre a menționat printre acestea Venitul Minim de Criză, scutirea de la plata unor obligații fiscale în cazul IMM-urilor, redeschiderea școlilor în paralel cu un Program Național de Testare pentru infecția cu Covid 19. Urmăriți detalii în emisiunea de la Constanța News Tv.

Comandat de Partidul PRO România Filiala Constanța

Executat de SC CityVision Media SRL – portal: www.ctnews.ro

Cod mandatar financiar: 11200008

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*