Elena Băsescu deschide lista candidaților PMP Constanța pentru Camera Deputaților

Elena Băsescu și Claudiu Palaz deschid lista candidaților PMP Constanța pentru Camera Deputaților și Senat. FOTO PMP

Fiica fostului președinte Traian Băsescu, Elena Băsescu, deschide lista candidaților filialei Constanța a Partidului Mișcarea Populară pentru Camera Deputaților.

Colegiul Național al Partidului Mișcarea Populară a validat joi, 15 octombrie, listele organizației județene PMP Constanța pentru alegerile parlamentare.

Astfel, la Camera Deputaților lista este deschisă de Elena Băsescu, iar la Senat de Claudiu Iorga Palaz.

Listele PMP Constanța au semnate de președintele partidului, Eugen Tomac, pentru a fi depuse la Biroul Electoral de Circumscripție Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*