Razie de amploare… la pufuleți. Angajații Poliției Locale Constanța au ieșit, în sfârșit, la lucru

Polițiștii locali i-au numărat... murele
Polițiștii locali i-au numărat... murele

Vă întrebați cine sunt marii evazioniști care trebuie alergați pe plaja din Mamaia? Poliția Locală Constanța a reușit să-i prindă.

Urmare a cooperării dintre I.P.J. Constanţa, Poliţia Locală şi Jandarmeria Constanţa, în staţiunea Mamaia şi municipiul Constanţa se acţionează permanent pentru siguranţa constănţenilor şi a turiştilor aflaţi pe litoralul românesc. Astfel, în data de 20 iulie a.c., în baza Planului Comun de Acţiune, peste 20 de poliţişti ai I.P.J. Constanţa, poliţişti locali şi jandarmi au acţionat în sistem integrat în staţiunea Mamaia pentru asigurarea ordinii publice şi creşterea gradului de siguranţă al turiştilor.

Acţiunea a vizat respectarea prevederilor Legii 12/1990 republicată privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.

Cu această ocazie s-a acţionat în cinci zone din staţiunea Mamaia, fiind verificate peste 30 de persoane.

Totodată, oamenii legii au aplicat 25 sancţiuni contravenţionale în valoare de 12.000 de lei şi un avertisment, toate în baza Legii 12/1990, confiscând aproximativ 10 kilograme de fructe de pădure (zmeură), peste 350 de produse alimentare (pungi cu pufuleţi, porumb fiert, mere glazurate), sute de articole de plajă (colaci şi veste gonflabile, zmee, pietre ponce, recipienţi din plastic cu nămol), precum şi zeci de articole de artizanat (scoici de mare, coşuri nuiele).

Acţiuni similare se vor derula în toată perioada sezonului estival 2016 pentru creşterea siguranţei turiştilor şi prevenirea faptelor antisociale din staţiunea Mamaia şi municipiul Constanţa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*