VIDEO Circ la dezbaterea regulamentului stațiunii Mamaia. Hotelierii conduși de Nicolae Bucovală au părăsit discuțiile și amenință că nu vor aduce turiști

Nicolae Bucovală și-a luat "jucăriile" și a plecat
Nicolae Bucovală și-a luat "jucăriile" și a plecat

Cine își aduce aminte de Mamaia anilor ’90 și o compară cu cea de astăzi vede foarte clar că numărul de hoteluri a crescut exponențial. O grămadă de unități de cazare au apărut ca ciupercile după ploaie. Paradoxal, hotelierii sunt nemulțumiți de faptul că în stațiune au apărut și magazine alimentare și pufuleții vânduți de aceștia le strică pofta de mâncare clienților care nu mai cheltuiesc în acest fel bani la hotel. Aceasta pare să fie concluzia unei dezbateri cel puțin ciudate care a avut loc vineri seara la Mamaia.

Mai sunt 5 săptămâni până la deschiderea sezonului estival și hotelierii nu au un plan bine pus la punct pentru primirea turiștilor. Mamaia este un șantier, iar problemele celor conduși de Asociația Patronală sunt mai degrabă legate de cine face mai mulți bani pe seama turiștilor.

Primăria Constanța a organizat vineri seara o dezbatere cu agenții economici din Mamaia și Satul de Vacanță. Nu este prima întrunire de acest fel, dar are toate șansele să fie ultima. Asta pentru că hotelierii conduși de Nicolae Bucovală au părăsit încăperea la îndemnul liderului Asociației Patronale Mamaia. Marea supărare a lor e legată de faptul ca în stațiune există magazine alimentare prea multe.

După 20 minute de declarații contradictorii venite atât de la proprietarii magazinelor cât și de la patronii de restaurante și hoteluri, concluzia hilară a serii a venit de la un manager de hotel care era deranjată de faptul că turiștii vin cu pufuleți cumpărați de la magazinele alimentare și fac mizerie în camerele de hotel.

Momentul stânjenitor a fost completat chiar de președintele Asociației Patronale Mamaia, Nicolae Bucovală, care i-a amenințat pe toți cei prezenți că vor discuta cu turoperatorii și nu vor mai aduce niciun turist în stațiunea Mamaia. Bucovală s-a retras de la dezbatere, însoțit fiind de o parte din hotelierii din zonă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Președintele Asociației Patronale a Hotelierior Mamaia, Nicolae Bucovală amenință că nu va mai aduce turiști! - Delta Litoral Travel

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*