Zona Eforie – Techirghiol este bine reprezentată la Târgul de Turism al României

Tratament cu nămol de la Techirghiol. FOTO miragemedspahotel.ro
Tratament cu nămol de la Techirghiol. FOTO miragemedspahotel.ro

Patronatul Firmelor din Turism “Ion Movilă” ( PFTIM )  – Eforie Nord, Eforie Sud și Techirghiol va fi reprezentat la Târgul de Turism al României, cel mai important eveniment de specialitate.  Târgul se desfășoară în perioada 16-19 februarie, la Romexpo Bucureşti.

Vizitatorii pot să-şi aleagă vacanța preferată în stațiunile  (Eforie Nord, Eforie Sud și Techirghiol), profitând de ofertele speciale oferite de cei mai importanţi hotelieri din zona, pachete turistice pentru Sărbătorile Pascale 2017 si 1 Mai, vacanțe de relaxare,  wellness și spa, tabere școlare și nu  în ultimul rând, Oferte Speciale pentru planificarea  vacanţei de vară în 2017.

Standul comun al Patronatului Eforie-Techirghiol şi al Primăriei Eforie va putea fi vizitat în cadrul pavilonului C3 – stand 46 – pe parcursul  celor patru zile de târg, în intervalul orar 10:00-18:00 ( joi, vineri și sâmbătă) și între 10:00-16:00 duminică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*