RATC Constanța anunță că stațiile de pe strada Fântânele și strada Meșterul Manole se anulează

Oameni in statie autobuz RATC. FOTO Catalin Schipor

Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța anunță publicul călător că, din cauza lucrărilor de reparație efectuate de E-Distribuție Dobrogea, deviază traseul liniei 5B (barat). Astfel în data de 7 noiembrie, în intervalul orar 09:00-13:00, linia de autobuz 5B va circula pe traseul ocolitor str. Hatman Arbore – str.Comarnic – str.Tractorului – str. Hatman Arbore. Stațiile de pe strada Fântânele și strada Meșterul Manole se anulează.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*