Primăria Cernavodă a publicat raportul anual cu privire la respectarea normelor de conduită de către personalul contractual

Primăria Cernavodă. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Cernavodă. FOTO Adrian Boioglu

Raport anual cu privire la respectarea normelor de conduită de către personalul contractual din aparatul de specialitate al Primarului Orașului Cernavoda și serviciile publice locale înființate în subordinea Consiliului Local Cernavoda – 2022.

Raportul poate fi consultat aici.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*