Răsfăț cultural pentru toate vârstele în al treilea weekend al „Serilor de teatru la Pontul Euxin”

„Serile de teatru la Pontul Euxin”, ediția a II-a, continuă

Cel de-al treilea weekend al stagiunii estivale „Seri de teatru la Pontul Euxin” aduce pe scena de la Amfiteatrul din Parcul Tăbăcărie evenimente culturale inedite.

Vineri, 21 august, de la ora 21.00, va fi pus în scenă spectacolul „Pasărea Măiastră – Maria Tănase”. Cei care iubesc teatrul, dar și muzica de altădată se vor întâlni cu Pasărea Măiastră a cântecului românesc. Spectacolul o are în rolul principal pe Adriana Trandafir, actriță care interpretează cu multă sensibilitate acest rol de suflet.

Sâmbătă, 22 august, de la ora 21.00, spectatorii de toate vârstele, în special cei mai mici, sunt așteptați să parcurgă „Drumul lui Făt-Frumos” împreună cu magicianul Marian Râlea. În acest fel îi vor cunoaște pe „bunii și răii” basmelor românești.

Duminică, 23 august, de la ora 21.00, pe scena de la Amfiteatrul din Parcul Tăbăcărie, va urca „Ursul” lui Cehov. În rolurile principale: Elena Ariadna Șeulean, Theo Costache și Eduard Cârlan. Regia este semnată de George Constantinescu.

Intrarea este liberă cu respectarea tuturor măsurilor privind prevenirea răspândirii noului coronavirus SARS-CoV-2. Accesul în spațiul destinat publicului se realizează cu jumătate de oră înainte de începerea spectacolului, adică de la ora 20.30.

Întâlnirile sub genericul „Seri de teatru la Pontul Euxin” se desfășoară, în fiecare weekend, începând de la ora 21.00, în perioada 7 august – 6 septembrie. „Seri de teatru la Pontul Euxin” este un proiect de interes general, finanțat din fonduri nerambursabile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*