Fanfara „Muzica Apelor” readuce magia serilor muzicale pe litoralul constănțean

Fanfara Muzica Apelor. FOTO Adrian Boioglu

Vara nu s-a încheiat încă, iar distracția la malul mării primește o nouă rază de strălucire prin concertele inconfundabile ale celebrei Fanfare „Muzica Apelor”. Așadar, pasionații de muzică și petreceri sunt invitați să devină martorii unor seri de neuitat în compania acestei formații de excepție din Constanța.

Cu ritmuri vibrante care vor răsuna de-a lungul țărmului, muzicienii Fanfarei „Muzica Apelor” vă așteaptă să vă opriți pentru o oră de pură bucurie muzicală. Fie că sunteți localnici sau turiști, vă puteți bucura de interpretări inspirate ale marșurilor militărești, valsurilor romantice și cântecelor pline de nostalgie. De asemenea, repertoriul lor cuprinde fragmente celebre din muzica de film, elemente autentice din folclor și ritmuri captivante de cazone.

În plus, nu doar să ascultați muzica este permis, ci și să dansați pe ringul special amenajat pentru a vă bucura din plin de atmosfera spectaculoasă creată de fanfară. Fiecare reprezentație aduce oportunitatea de a trăi momente unice și de a vă bucura de magia muzicii împreună cu Fanfara „Muzica Apelor”.

Programul concertelor este următorul:

  • Vineri, 25 august, ora 19.00: Piața Far Constanța
  • Sâmbătă, 26 august, ora 19.00: Piața Ovidiu – Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța
  • Vineri, 01 septembrie, ora 19.00: Faleza Cazinoului Constanța
  • Duminică, 03 septembrie, ora 19.00: Piața Ovidiu – Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța
  • Vineri, 08 septembrie, ora 19.00: Piața Far Constanța
  • Sâmbătă, 09 septembrie, ora 19.00: Piața Ovidiu – Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța

Într-un decor maritim de poveste, pe fundalul apusurilor spectaculoase, Fanfara „Muzica Apelor” vă așteaptă să vă alăturați lor pentru a sărbători ultimele raze de soare ale verii și a întâmpina cu bucurie venirea toamnei, o anotimp renumit pentru melancolia și frumusețea sa aparte.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*