Fanfara „Muzica Apelor” vă așteaptă, în weekend, la un nou concert

Fanfara Muzica Apelor. FOTO Adrian Boioglu

Constănțenii, dar și turiștii aflați pe litoralul românesc, sunt așteptați, cu mic, cu mare, la evenimentele special pregătite de Fanfara „Muzica Apelor”, pentru a asculta revigorante refrene de odinioară, dar și ritmuri populare sau moderne, mereu actuale în inimile vibrante.

„Tot ce trebuie să faceți este să urmăriți programul spectacolelor și să vă alăturați în număr cât mai mare.  Vă așteptăm la o seară muzicală sub cupola unui cer senin de vară, conform programului”, au transmis reprezentanții acesteia.

Programul fanfarei pentru perioada următoare este:

  • Sâmbătă – 06 august 2022, ora 19.00, Piața Ovidiu – Muzeul de Istorie – Constanța;
  • Duminică – 07 august 2022, ora 20.00, Faleza Costinești în zona Debarcader – Costinești;
  • Vineri – 19 august 2022, ora 19.00, Piațeta Cazino  – Mamaia – Constanța;
  • Duminică – 21 august 2022, ora 19.00, Parc Cazino – Eforie Sud.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*