VIDEO Începe noua stagiune la Teatrul de Stat Constanța. Marius Bodochi și Dana Dumitrescu vorbesc despre piesa “Ursul”

Dana Dumitrescu și Marius Bodochi în "Ursul". FOTO Teatrul de Stat Constanța
Dana Dumitrescu și Marius Bodochi în "Ursul". FOTO Teatrul de Stat Constanța

“Ursul” lui Cehov este premiera cu care debutează stagiunea 2016 a Teatrului de Stat Constanța. Pe 1 octombrie, la ora 19.00 se deschide cortina. În distribuție sunt Marius Bodochi, Dana Dumitrescu și Marian Adochiței, iar scenografia este semnată de Carmencita Brojboiu.

Echipa Constanța NEWS a stat de vorbă cu Marius Bodochi și cu Dana Dumitrescu despre această piesă, despre ideea de a juca la Teatrul de Stat Constanța și despre experiența celor doi actori cu regizorul Felix Alexa.

Rezervările pentru “Ursul” se fac la telefon 0241.488.612.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*