RAJA oprește miercuri, 3 martie, furnizarea de apă potabilă în zona KM 4-5 din Constanța

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

Pentru executarea lucrărilor de reabilitare a conductei de alimentare cu apă de pe strada Arcului din municipiul Constanța, lucrări derulate în cadrul ”Programului Operațional Infrastructură Mare”, RAJA SA sistează furnizarea apei potabile, miercuri – 03 martie, în intervalul orar 08.30 – 19.00.

Ca urmare a desfășurării lucrărilor, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din zonele:

  • strada Arcului;
  • Cartierul KM 4-5, precum și cei arondați punctelor termice 91-93;
  • Șoseaua Mangaliei, tronsonul delimitat de strada Pandurului și bulevardul Aurel Vlaicu;
  • Complex Comercial Dorally Mall;
  • Peco Petrom și Peco Mall.

Totodată, în același interval orar se va furniza apă cu presiune scăzută utilizatorilor de pe strada Prelungirea Sergent Nicolae Grindeanu, porțiunea cuprinsă de Șoseaua Mangaliei și strada Micșunelelor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*