RAJA oprește miercuri, 19 octombrie, furnizarea de apă pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile de miercuri, 19 octombrie, de la ora 22.00, până joi, 20 octombrie, ora 15.00, pentru racordarea puțurilor din Sursa de apă Cișmea 1A, din municipiul Constanța, la sistemul de alimentare cu apă nou executat.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii de pe partea dreaptă a bulevardului Aurel Vlaicu – sensul de mers spre bulevardul I.C. Brătianu, tronsonul delimitat de bulevardul Tomis și strada Baba Novac, precum și cei din cartierul de vile – zona Dedeman.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi. Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, au transmis reprezentanții societății.

Investiția face parte din Contractul de lucrări – CL32: “Reabilitare conducte aducțiune Constanța”, în valoare totală de aproximativ 40 milioane lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*