PNL a depus lista consilierilor pentru Consiliul Județean Constanța. Pe prima poziție se află Florin Mitroi, candidatul pentru funcția de președinte CJ

PNL a depus lista pentru Consiliul Județean. FOTO PNL Constanța

Partidul Național Liberal a depus, astăzi, lista consilierilor pentru Consiliul Județean Constanța. Pe prima poziție se află Florin Mitroi, candidatul liberal pentru funcția de președinte CJ.

Astfel, Florin Mitroi deschide lista consilierilor județeni ai PNL, el fiind timp de 20 de ani primar în comuna Valu lui Traian.

Pe poziția a doua se află Ioan-Alexandru Picu, manager, de profesie economist, iar pe locul trei este Răzvan Filipescu, director, de profesie economist, fost lider al Pro România.

Lista este completată de Alexandru Pintilie, întreprinzător, Adnan Mustafa, medic cardiolog, Mihai Butnaru, director general, de profesie inginer, Gianina-Ionele Topolov, consilier județean, de profesie economist, de Dana-Mariana Constantinescu, jurist, Cristina-Elena Ciobanu, învățător, de profesie jurist și Andreea Gheorghe, manager, de profesie jurist.

Pe poziția a 11-a se află vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Stelian Gima, de profesie economist, pe 12 – Enache Bucovală, administrator, de profesie economist, pe 13 este Liviu Popa, antreprenor, pe 14 – Stere Guteanu, antrenor, secretar general al AFJ, iar pe 15 – Alexandru Graniceru, administrator, de profesie jurist.

Lista depusă de PNL pentru Consiliul Județean Constanța cuprinde 45 de persoane.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*