RAJA oprește miercuri, 07 iunie, furnizarea de apă în localitatea Castelu și în cartierul Partizanu din Medgidia

apa, robinet, raja,

În vederea executării lucrărilor de branșare la sistemul centralizat a conductelor de la nivelul forajelor din Frontul de Captare Medgidia, RAJA SA va întrerupe miercuri, 07 iunie, furnizarea de apă potabilă în zonă.

Astfel, în intervalul orar 08.00 – 16.00, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din localitatea Castelu, dar și utilizatorii din Cartierul Partizanu și cei de pe Șoseaua Constanței din Medgidia.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ”, au transmis reprezentanții societății.

Totodată, aceștia roagă utilizatorii afectați de această lucrare sa își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Investiția face parte din Contractul de Lucrări 36 – „Sistemul Regional Constanța – Reabilitare sursă Medgidia; Aducțiune Medgidia”, în valoare de aproximativ 180 de milioane de lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*