VIDEO Percheziții în Constanța într-un dosar penal de trafic de droguri de risc. Trei bărbați au fost reținuți

Percheziții în Constanța într-un dosar penal de trafic de droguri de risc

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Constanța – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT Constanța, au pus în aplicare patru mandate de percheziție domiciliară, în municipiului Constanța, la persoane bănuite de trafic de droguri.

Potrivit IPJ Constanța, în urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni ilicite cu substanțe susceptibile a produce efecte psihoactive, miercuri, 24 martie, polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii DIICOT din Constanța au descins la locuințele a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 31 de ani. Polițiștii au ridicat, în vederea indisponibilizării, aproximativ 170 de grame de cannabis, trei cântare de precizie, două grindere, trei telefoane mobile și 3.000 de lei.

După administrarea probatoriului, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore față de cei trei bărbați, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni ilicite cu substanțe susceptibile a produce efecte psihoactive, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, iar la percheziții, au participat polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*