Bărbatul care și-a agresat fosta concubină în Judecătoria Constanța, provocându-i răni la față cu un cutter, a fost trimis în judecată

Judecatoria Constanta. FOTO Catalin Schipor

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a dispus vineri, 12 august, trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a bărbatului care, în luna iunie a acestui an, și-a agresat fosta concubină în Judecătoria Constanța, provocându-i răni la față cu un cutter.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorul de caz, „la data de 23 iunie, în jurul orei 11.37, în timp ce se afla în incinta Judecătoriei Constanța unde se desfășura o ședință de judecată și în interiorul căreia se mai aflau aproximativ zece persoane (judecător, grefier, avocați, justițiabili), așteptând să fie strigată cauza, bărbatul, fostul concubin al persoanei vătămate, venind din spate acesteia, a agresat-o fizic, cu intenția de a-i produce un prejudiciu estetic grav și permanent, în sensul că a tăiat-o cu o lamă tip cutter, pe care o avea asupra sa, în zona obrazului drept, provocându-i o plagă cu lungimea de aproximativ 10 cm, ce necesită pentru vindecare 16-18 zile de îngrijiri medicale, acțiunea generând, de asemenea, o stare de temere și indignare în rândul celorlalte persoane prezente, fiind tulburate astfel ordinea și liniștea publică”.

Drept urmare, bărbatul, care are antecedente penale, a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală, tulburare a ordinii și liniștii publice, precum și port sau folosire fără drept de obiecte periculoase.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*