RAJA oprește marți, 29 martie, furnizarea de apă pe mai multe străzi din zona Colonadelor din Constanța

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

Echipele RAJA SA vor efectua marți, 29 martie, lucrări de sectorizare la nivelul rețelei de distribuție apă potabilă, în zona Hotel Colonade din municipiul Constanța.

Astfel, în intervalul orar 09.00 – 15.00, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de bulevardul Ferdinand – strada Mihai Viteazu – strada Traian – strada Mircea cel Bătrân – bulevardul Ferdinand, cu străzile adiacente, respectiv: Mihail Kogălniceanu, Ecaterina Varga, Dragoș Vodă, Vasile Alecsandri, Negru Vodă, precum și cei arondați punctului termic 8.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții societății.

Totodată, aceștia roagă consumatorii afectați să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*