Un bărbat și soția sa, reținuți de polițiștii constănțeni pentru falsificare de monede și proxenetism

Soț și soție, reținuți de polițiștii constănțeni pentru falsificare de monede și proxenetism

Două persoane, soț și soție, au fost reținute de polițiștii constănțeni de la combaterea crimei organizate, fiind acuzați de falsificare de monede, punere în circulație de monedă contrafăcută și proxenetism.

Astfel, potrivit IPJ Constanța, polițiști ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul de Combatere a Finanțării Terorismului și Spălării Banilor, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au pus în executare sâmbătă, 27 august, trei mandate de percheziții domiciliare, dintre care două în județul Constanța și unul în județul Brașov.

Din cercetări a reieșit că, în perioada martie – august, un bărbat de 37 de ani și soția sa, de 28 de ani, ar fi înlesnit practicarea prostituției de către mai multe persoane, prin aceea că le-ar fi găzduit, atât în propria locuință, cât și în mai multe apartamente pe care le-ar fi închiriat, le-ar fi transportat la adresele indicate de clienți, s-ar fi ocupat de promovarea acestora, ar fi stabilit și negociat prețurile practicate, astfel obținând foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituției de către acestea.

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost descoperite și ridicate 115 bancnote de 200 de euro contrafăcute (23.000 de euro), 700 de euro, 4.500 de lei, șapte telefoane mobile și o cartelă SIM, bunuri cu valoare probatorie.

Cele două persoane bănuite și trei tinere au fost conduse la audieri, iar, în urma administrării probatoriului, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul de Combatere a Finanțării Terorismului și Spălării Banilor au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a celor 2 persoane, fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

În cursul zilei de duminică, 28 august, persoanele în cauză urmează a fi prezentate instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*