RAJA oprește la noapte furnizarea de apă în Ovidiu, Năvodari, Lumina și Corbu

apa, robinet, raja,

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane de legătură pe conducta magistrală de alimentare cu apă, din zona Jumbo din municipiul Constanța, echipele RAJA vor sista furnizarea apei din noaptea de luni, 21 august, ora 22.00, până marți, 22 august, ora 06.00.

Vor fi afectați de lipsa apei abonații din localitățile Ovidiu – Cartierul Tineretului și Academia Hagi, Lumina, Năvodari – inclusiv Zona Industrială Midia și cartierul Peninsula, și Corbu.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ”, au transmis reprezentanții RAJA.

Aceștia roagă toți utilizatorii afectați de lucrare să își asigure o rezervă minimă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

De asemenea, ei amintesc faptul că, având în vedere diametrul conductei, debitul mare de apă și lungimea rețelei, reluarea furnizării apei potabile se va realiza în mod progresiv în fiecare zonă afectată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*