Universitatea Ovidius din Constanța a câștigat un nou proiect de dezvoltare a infrastructurii educaționale

Universitatea Ovidius Constanța. FOTO Arhiva UOC
Universitatea Ovidius Constanța. FOTO Arhiva UOC

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) a câștigat, în cadrul campaniei „Tu decizi pentru Constanța!”, un proiect de reabilitare parțială a sediului aflat în Piața Chiliei, care va fi implementat de către Primăria Municipiului Constanța în perioada următoare.

Proiectul a obținut cel mai mare număr de voturi exprimate de constănțeni pe platforma online a campaniei, creată pentru aplicarea instrumentului de bugetare participativă, prin care cetățenii decid direct cum este cheltuită o parte a bugetului local.

Beneficiarii acestui proiect vor fi studenții şi cadrele didactice din cadrul Facultății de Științe Economice, Facultății de Psihologie şi Științele Educației și Facultății de Matematică și Informatică, care își desfășoară activitatea în sediul UOC aflat pe strada Ion Vodă, nr. 5.

„Prin realizarea acestui proiect, Universitatea Ovidius din Constanța va îmbunătăți condițiile de studiu oferite, prin modernizarea spațiilor de învățământ, unde activitățile de predare-învățare și cercetare se vor desfășura la cele mai înalte standarde. Mulțumesc întregii comunități academice și locale, care a sprijinit public, prin vot, proiectul și a făcut posibilă această nouă reușită”, a precizat conf. univ. dr. Dan-Marcel Iliescu, rectorul UOC.

Campania „Tu decizi pentru Constanța!” s-a desfășurat în perioada 1 august – 6 decembrie 2023 și a inclus 38 de proiecte depuse pe opt domenii care au vizat: infrastructura educațională și culturală, amenajarea spațiilor publice, amenajarea spațiilor verzi și a locurilor de joacă, mobilitate, accesibilitate și siguranța circulației, protecția mediului și a animalelor, digitalizare, infrastructura de sănătate și sport, precum și sprijin social.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*