Linia City TOUR, reintrodusă în minivacanța de 1 Mai

Pentru a veni în sprijinul turiștilor și constănțenilor, în perioada 29 aprilie – 01 mai, CT BUS reintroduce linia City TOUR.

Autobuzele liniei estivale vor circula în intervalul orar 10.00 – 18.00, cu o frecvență de 30 de minute (ora 18.00 – ultima cursă, cu plecare din Gara CFR).

Totodată, începând de sâmbătă, 29 aprilie, linia 100 va fi înlocuită de linia 100M, pe traseul Gară CFR – Tabără Turist (stațiunea Mamaia) iar linia 47M se suspendă.

Abonamentele emise pentru liniile 100 și 47M sunt valabile pe linia 100M până la data expirării.

De asemenea, în perioada 29 aprilie – 01 mai, toate liniile vor circula conform programului de weekend (05.45 – 23.00).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*