Avarie RAJA pe bulevardul I.C. Brătianu, în zona Synevo

Avarie RAJA

O avarie s-a înregistrat în cursul nopții trecute pe conducta de distribuție de pe bulevardul I.C. Brătianu (Synevo) din Constanța.

Echipele de intervenție ale RAJA deplasate la fața locului lucrează în mod susținut pentru remedierea avariei încă de la primele ore ale dimineții. Astfel, sâmbătă, 06 mai, până în jurul orei 16.00, sunt afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de aleea Garofiței – bulevardul 1 Decembrie 1918 – Prelungirea I.C. Brătianu – strada Avram Iancu – aleea Garofiței, cu străzile adiacente și punctele termice din zonă (65 și 72), precum și Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Policlinica nr. 2.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*