RAJA oprește joi, 24 martie, furnizarea de apă în zona Piața Ovidiu

Se oprește apa!
Se oprește apa. FOTO Arhivă

Echipele RAJA SA vor efectua joi, 24 martie, lucrări de sectorizare la nivelul rețelei de distribuție apă potabilă în zona Piața Ovidiu din municipiul Constanța.

În vederea executării acestor operațiuni se va întrerupe furnizarea apei, în intervalul orar 09.00 – 15.00, consumatorilor din zona Piața Ovidiu, precum și celor arondați punctelor termice 12 și 13.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții societății.

Totodată, consumatorii afectați sunt rugați să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*